maanantai 29. heinäkuuta 2013

Uutena harrastuksena korttiaskartelu!

Olen nyt vähälle aikaa innostunut askartelemaan kortteja itse läheisilleni. Ne ovat hauskoja tai suloisia, ihan tekijänsä ja saajansa näköisiä. Niin ja mitä tänäänkin laskin kuluiksi jäi itse tehdylle syntymäpäiväkortille hintaa n.0,8€ eli se on myös edullisempaa kuin ostaa kortit valmiina. 

Tutustuin leimasimiin ja leimasinkuvien värittämiseen tuossa pari vuotta sitten, ne ovat todella kivoja tälläiselle taiteilijalle joka ei osaa piirtää kovinkaan kaksisesti muuta kuin kukkia ja sydämiä. Leimasimia olen keräillyt parin vuoden aikana alennusmyynneistä ja varsinkin leimasin setit ovat todella monikäyttöisiä. Nyt tosin alkaa olla jo jokaiseen tilanteeseen omiakin leimasimia... Hups ;)

Korttipohjia, tarroja ja papereita olen ostanut Tiimarin ja Sinellin alennusmyynneistä. Viimeksikin ostin 5x 5kpl paketteja yhteishintaan 2€. Yhdelle korttipohjalle ei siis jää hintaa juuri mitään.

Vauvan kanssa askartelu tuo puuhaan sopivasti jännitystä ja sähläämistä. Siksi väkerränkin kortteja yleensä keskellä yötä kiireessä. Joskus sen huomaa, mutta joskus osaan yllättää itsenikin. Onneksi tässäkin puuhassa kehittyy pikku hiljaa siistimmäksi ja taitavammaksi.

Tässä muutama kortti mitä olen lähiaikoina väkertänyt:
 
Kastajaiskortti Lillin serkulle

Syntymäpäiväkorttit ystävälle ja saksalaiselle tädilleni
 

Äitienpäiväkortit Lillin mummoille 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti